NAZLI ECZANESİ (ALTUNHİSAR)     SIHHAT ECZANESİ (BOR)     ÇAMARDI ECZANESİ (ÇAMARDI)     DENİZ ECZANESİ (ÇİFTLİK)     ELİF ECZANESİ (MERKEZ)     ARSLAN ECZANESİ (MERKEZ)     SİNEM ECZANESİ (ULUKIŞLA)

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU'NUN ELEKTRİK KESİNTİSİNİN ERTELENMESİ HAKKINDAKİ DUYURUSU

T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu resmi internet sitesinde yayımlanan 18.07.2011 tarihli "Elektrik Kesintisi Hakkında" başlıklı duyuru ile, 23 Temmuz 2011 tarihinde, saat 19.00’den itibaren yirmi dört saat süre ile elektrik kesintisi yapılacağının bildirilmesi üzerine Birliğimizce konu hakkında gerekli girişimlerde bulunulmuştu.

Bunun neticesinde, T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu resmi internet sitesinde 21.07.2011 tarihinde "Elektrik Kesintisi Hakkında" başlıklı bir duyuru daha yayımlamış olup, duyuru şöyledir;

"SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI'NDAN

18 Temmuz 2011 tarihinde Kurumumuz internet sayfasında yayımlanan duyuru ile 23 Temmuz 2011 tarihinde enerji kesinti yapılması öngörülen, Mamak hizmet binasının enerji ihtiyacını karşılayan jeneratör ile Kızılay binasının trafo değişimi çalışmaları 13 Ağustos 2011 tarihine ERTELENMİŞTİR. Çalışmalara 13 Ağustos 2011 tarihinde saat 19.00’da başlanacak ve 25 saat sürecektir. Kesinti teknik bir zorunluluk olup, bu süre içerisinde tüm uygulamalar hizmet veremeyecektir.

Önemle duyurulur."

13 Ağustos 2011 tarihinde yaşanacak elektrik kesintisinin uzun sürmemesi ve eczacılarımızın bu kesintiden dolayı daha fazla mağduriyet yaşamamaları için Kurumla gerekli görüşmelerimiz devam etmektedir.

Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti