EGAŞ ECZANE GEREÇLERİ A.Ş TARAFINDAN BİRLİĞİMİZE GÖNDERİLEN ISI VE NEM ÖLÇER KONULU YAZISI

37.A.00.005631
28.04.2011, Ankara

BÖLGE ECZACI ODASI
YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI’NA

Bilindiği gibi, T.C. Sağlık Bakanlığı İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü tarafından denetleme formu güncellenmiş, güncellenen denetim formu gereğince, eczanelerde ısı ve nem ölçer cihazın bulundurulması bir zorunluluk haline gelmiştir.

Bu düzenleme üzerine, EGAŞ Eczane Gereçleri A.Ş tarafından yapılan ve daha önce Birliğimiz internet sayfası üzerinden duyurulan çalışmaya ek olarak, birkaç farklı marka üzerinde de çalışma yapılmış olup, konuyla ilgili Birliğimize göndermiş oldukları, söz konusu cihazların toplu alım anlaşması yapılarak eczanelere en uygun fiyatla ulaştırılması konulu yazı ektedir.

Bilgilerinizi ve üyelerinizin bilgilendirilmesini rica ederim.

Saygılarımla,

Uzm.Ecz.Harun KIZILAY

EGAŞ Eczane Gereçleri A.Ş'nin 20.04.2011 Tarihli Yazısı İçin Tıklayınız..